top of page

 

VAROVANJE OSEBNIH IN DRUGIH PODATKOV

Trgovina Cartsy Fartsy se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov uporabnika. Cartsy Fartsy bo uporabljal ustrezna tehnološka in organizacijska sredstva za zaščito prenosa in shranjevanja osebnih podatkov, naročil in plačil ter uporabnikom tako omogočal varno spletno izkušnjo pri uporabi spletne trgovine.

Osebne podatke, zbrane v spletni trgovini, bo Cartsy Fartsy uporabil izključno za potrebe izpolnitve naročila (pošiljanje informativnega gradiva, ponudb, računov) in ostalo potrebno komunikacijo in jih ne bo posredovali tretjim osebam.

Pravica do zasebnosti

Cartsy Fartsy se zavezuje k trajnemu varovanju vseh osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. list RS št. 86/2004) in Zakonom o zavarovalništvu. Vsi podatki, pridobljeni preko spletne strani Cartsy Fartsy, bodo uporabljeni izključno za pošiljanje informativnega gradiva in ostale potrebne komunikacije.

Uporaba osebnih podatkov:

Cartsy Fartsy zbira podatke v spletni trgovini z namenom zagotoviti pravilno delovanje spletne trgovine ter nudenje zahtevanih storitev. Cartsy Fartsy lahko uporabi podatke uporabnika tudi za naslednje namene:
- interne tržne raziskave,
- obveščanje strank o novostih v spletni trgovini,
- obveščanje strank o novostih, ki se tičejo izdelkov ali storitev, ki jih nudi ponudnik.

e-novice (Newsletter):

Če želite, da vam Cartsy Fartsy preko e-pošte pošilja novice, se lahko prijavite na e-novice. Prijava je prostovoljna in jo lahko vedno prekličete. Po tem ko izpolnite prijavni obrazec, vam je na vpisan e-naslov poslano sporočilo.

Shranjevanje podatkov:

Osebne podatke, ki ste nam jih posredovali ob prijavi na e-novice, hranimo do preklica. Soglasje za obdelavo osebnih podatkov lahko kadarkoli prekličete. Preklic privolitve ne vpliva na zakonitost obdelave podatkov pred preklicem.
Vse ostale osebne podatke v okviru pogodbenega sodelovanja hranimo v skladu z veljavno zakonodajo.

Vaše pravice:

V skladu s Splošno uredbo o varstvu osebnih podatkov imate pravico do dostopa do podatkov, ki se nanašajo na vas, pravico do popravka podatkov, pravico do omejitve obdelave, pravico do izbrisa podatkov ter pravico do prenosljivosti podatkov.

Katerokoli pravico po Splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov lahko kadarkoli pisno uveljavljate. Pri tem navedite ime, priimek ter elektronski naslov.

Komunikacija:

Cartsy Fartsy bo z uporabnikom stopil v stik preko sredstev komunikacij na daljavo le, če temu uporabnik izrecno ne nasprotuje.
Oglasna elektronska sporočila bodo vsebovala naslednje sestavine:
- jasno in nedvoumno bodo označena kot oglasna sporočila,
- pošiljatelj bo jasno razviden,
- različne akcije, promocije in druge tržne tehnike, bodo označene kot takšne; prav tako bodo jasno določeni pogoji udeležbe v njih,
- jasno bo predstavljen način odjave od prejemanja oglasnih sporočil,
- željo uporabnika, da ne želi prejemati oglasnih sporočil, bo ponudnik brezpogojno spoštoval.

Privolitev:

Z uporabo spletne trgovine soglašate, da Cartsy Fartsy zbira podatke na način in v namene, ki so opisani v teh splošnih pogojih.

Piškotki

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletna stran ob vašem obisku shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi. Spletni strani omogoča, da si za določeno časovno obdobje zapomni vaša dejanja in prednostne nastavitve. 

 

Za potrebe spletne strani uporabljamo:

Sejni piškotek

Nujen za delovanje sistema za urejanje in prikaz vsebin. Ta piškotek skrbi za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani. 

Piškotki za pomnjenje uporabniških nastavitev

Uporabljamo piškotke za pomnenje uporabniških nastavitev, kot npr. piškotek, ki vsebuje informacijo o sprejetju ali zavrnitvi piškotkov.

Piškotki na naši spletni strani:

svSession, hs, incap_ses_${Proxy-ID}_${Site-ID}, incap_visid_${Proxy-ID}_${Site-ID}, nlbi_{ID}, XSRF-TOKEN, smSession.

Piškotki Google Analytics

__utma __utmb __utmc __utmv __utmz

S pomočjo teh piškotkov beležimo statistiko obiskovalcev. Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih informacij, služijo le za zagotavljanje unikatnosti obiskov. Več o Google Analytics piškotkih, njihovem namenu in trajanju si lahko preberete na spletni strani Cookie statement.

Če želite blokirati Google Analytics, to lahko storite na tej spletni strani.

Kako upravljati s piškotki?

Večina spletnih brskalnikov omogoča, da nastavite vaše piškote. Piškotke lahko zavrnete ali jih sprejmete s funkcijo, vgrajeno v spletne brskalnike. Če piškotke zavrnete, lahko naprej uporabljate našo spletno stran, vendar določene podstrani ne bodo delovale.

V nadaljevanju se nahajajo povezave do navodil, kako lahko izključite piškotke na vašem spletnem brskalniku.

bottom of page